“Not balloon modeling”

In de komische variété act “Not balloon modeling” verweven Miss Fifi en Roberto humor, strijd en akrobatiek tot een meeslepend en verrassend spel.
Hilarische slapstick scénes en akrobatische hoogstandjes wisselen elkaar af.
Hoogtepunten ontstaan ook als het publiek zich laat betrekken in de akrobatische toeren.

“Not balloon modeling” is spectaculair, vurig, oogstrelend, adembenemend, sensationeel, spannend, en zinnenprikkelend tegelijk.

De komische act van Clinch is uiteraard aan te passen aan uw feest of thema.
Of dit nu is als het vermaarde, eigenlijk al te oude variété duo Fifi en Roberto, of als de zigeunerfamilie die het geluk zoekt in een ander deel van de wereld.

Bij de akrobatiek act draait het doorgaans om vette pret en veel flauwekul.
“In de clinch liggen” ligt Clinch wel.

…….. ……..


Geschikt voor elk feest, evenement of festival.

Bekijk ook het Clinch Foto album voor meer akrobatiek foto’s

—-—-—-—-—-—-—-—-

Recensie uit het Nieuwsblad van Noord-Oost Friesland 29-07-2005

“Circustheater Clinch trok erg veel belangstelling met verschillende acrobatische en vooral komische optredens en verzorgde een fantastische slotshow met in het donker een geraffineerd spel van draaiende stokken en dansende vuurcirkels. Een prachtig sluitstuk van een geweldig straatartiestenfestival.”


“Theatertoeren in Noord-Limburg” Een verslag van Moon Saris van Theater Centraal

Artikel is door Clinch ingekort

22 augustus 2005

“Voor 3 euro plus 6 euro 25 een dag vol vermaak. Kom daar maar eens om anno 2005. De fietstocht Natuurlijk… theater, voor het tiende jaar onderdeel van het Limburg Festival, biedt het. Een rondje Noord-Limburg langs vermakelijk straattheater”………………”We hebben er inmiddels zeker achttien kilometer opzitten en hebben nog een stukje te gaan, we willen immers Arcen voorbij, het begin van de route nog eens over gaan doen en Nico gaan luisteren.
Maar eerst Clinch, een -opnieuw- komische acrobatie-act, waar het stuntelen nog veel dikker bovenop ligt dan bij de Israëliërs van daarnet. Terwijl ze, ook net als hun collega’s het vak door en door moeten kennen om dergelijke knulligheden te kunnen vertonen.
Vrijwel iedere act op de route betrekt het publiek erbij, maar deze oudere jongere heer en dame spannen eenvoudig de kroon. Hanny mag zich om een bezem heen worstelen op voorbeeld van acrobaat Roberto. Een Indische man doet dienst als steunpilaar en laat zich zonder protest beklimmen door Miss Fifi, terwijl zijn zoontjes – die hem erbij lapten – in een deuk liggen. En de dochter van Hanny vliegt bijna het publiek in, om te belanden op de schouders van de acrobaten.

Erg grappig deze show met de ironische titiel “Not ballon modeling”.