Clinch<>Fantásia 2010

Posted by admin on Friday Jun 25, 2010 Under Circus, Nieuwsbrief, Posts

Na de succesvolle 2008 “Zingaro” en de 2009 “Carnavali” zomer tour, is Clinch wederom gevraagd mee te gaan tijdens de 2010 zomer tour van Circus Fantásia, voor de derde keer op rij, geweldig en het is ook al bijna zover.

Foto’s “Carnavali” © 2009 Rick van den Bos
.

Dit jaar is het thema “Hollands Glorie“.

We zijn natuurlijk al weer een tijdje aan het brainstormen over nieuwe acts, weer met kippen, natuurlijk met acrobatiek maar met nog veel meer acts.
Het viel niet mee om met dit warme weer de stamppotten met worst en spekkies en diverse andere Hollandse maaltijden te verorberen tijdens het brainstormen, het Oranje WK gevoel/gekte die op dit moment heerst in heel Holland heeft ons wel iets meegeholpen.
We zijn ook hard aan het trainen met een aantal jonge kippen, maar ook de oud getrouwe “Dorte” en “Wie” die het de vorige twee seizoenen zo goed deden zullen weer van de partij zijn.
Op deze manier snijdt het mes aan twee kanten en zijn we weer verzekerd van lekkere verse eitjes onderweg.
Chica doet weer mee in de lucht en met nog veel meer dingen.
We zijn weer druk in de weer met kostuums, bedenken, passen, meten en wat daar allemaal nog meer bij komt kijken, Chica kickt hier enorm op, leuk om te zien hoeveel lol ze daar in heeft.
Tussen alle drukte die dit met zich mee brengt door speelt Clinch uiteraard ook nog de familieshow, de komische acrobatiek en de vuurshow op verschillende plaatsen en openlucht theaters in Nederland
A.s. maandag gaan we de tent opbouwen om die weer ‘s flink te wassen en alle opgelopen mankementjes en scheurtjes te verhelpen en te plakken, dan is het volop repeteren met de hele ploeg en zijn we er klaar voor en gaan we er met volle zin tegen aan, we hopen je deze zomer (weer) te kunnen verwelkomen in de gezellige Fantásia tent om te genieten van het programma bij het gezelligste Circus van Nederland.

Jij bent natuurlijk ook van harte uitgenodigd om bij ons te komen kijken.

Bel (06 50695294 begin_of_the_skype_highlighting 06 50695294 end_of_the_skype_highlighting) of mail ons even als je wilt komen dan geven we de plaatsen en speeldata door.

Comments are closed.