Clinch

“De feeks temt het monster” of “The beauty and the beast”

—————————————————————————————

In een boeiend akrobatisch spel steekt Clinch de draak met de zwaartekracht en dressuur,
compleet met zwepen, kettingen en een brandende hoepel.

Door Clinch ingekorte recensie van Paul Keast over de European Juggling Convention in Verona, uit de ” Kaskade” van 1991.

“Clinch, a thoroughly nasty looking couple of acrobats from Holland (I’m sure they’re charming people in private) – she was a domina who had to keep her bestial partner on a chain, and she had a hard job trying to stop him eating our childminder’s one year old daughter. Grand stuff”

—-—-—-—-—-—-—-—-

Circus theater Blue Dream speelt “Fruits de Mer”  ~ ´98,´99 & 2000 ~

////

De Gelderlander; recensie door Huub Kerkhoffs, ingekort door Clinch

“Clownerie, vurig jongleren, dierendressuur, vliegende akrobatiek,maar ook muziek en zang, ballet, verstild poppentheater en toneel. Noem het en het lijkt er in te zitten”

Gelders Dagblad; recensie door Peter Aansorgh, ingekort door Clinch

“Doetinchems Circustheater is spannend en amusant. Zingende zeemeermin in de nok. Een man die de punt van een sabel laat balanceren op het puntje van een uit zijn mond stekend mesje. “Buitenaardse” wezens die reuzenzeepsopbellen produceren in rook. Een musical-achtige liefdesscène. Een schattig dartelend hondje dat lijkt te worden voortgedreven door zijn vrolijk staartje. Het zijn fragmenten uit de knap uitgevoerde, hoogst onderhoudende circustheater-voorstelling “Fruits de Mer”.

—-—-—-—-—-—-—-—-

Opening Traverse in Emmen  ~ 1 juli 2000  ~  KranenDans

In samenwerking met MobileArtsCentre en de gemeente Emmen heeft Clinch samen met twee machinisten, met hoogwerkers van de firma Kramer uit Emmen, een spectaculaire openings act neergezet.

—-

—-—-

Review Nieuwsblad van het Noorden, ingekort door Clinch

De traverse werd zaterdag op spectaculaire wijze geopend met een trapeze-act.
Aansluitend aan de officiële openingshandeling door Gerrit Ybema (D66) zweefden Gerda en Rob, een duo trapeze-werkers uit Groningen, hoog boven de traverse. Met een knipoog naar de dierentuin moesten zij twee vlinders voorstellen.

—-—-—-—-—-—-—-—-

Bagger projekt ~ 8 april 2008 ~ Rijnland

De aftrap van een grootschalig baggerproject in Rijnland.

Een productie van en in samenwerking met Christine van Pul van Theater Expres Producties
De tekst van de spreker wordt door Clinch gevisualiseerd. Door middel van elkaar en diverse akrobatiek trucs illustreert Clinch het verhaal over balans, evenwicht, aanloop- en stortingsfase.

—–-

—-—-—-—-—-—-—-—-