Clinch vuurshow

Clinch speelt graag voor u met vuur!

Waar rook is, is vuur

Gerda Tjakkes en Rob van den Bos vormen het duo Clinch.

Clinch speelt voorstellingen waarin acrobatiek, comedy en vuur een hoofdrol spelen.

Clinch volgde intensief trainingen in Nederland en Frankrijk, in acrobatiek, diverse circustechnieken, trapeze, gevechtskunst, mime en theater.

Clinch balanceert op het randje van sensatie, satire, verbazing, verrukking, spanning en ontlading.
Clinch verrast vooral door een geheel eigen stijl.

“Clinch is onorthodox amusant”

Clinch speelt overal.

Straatfestivals, gevangenissen, openingen, feesten, discotheken, buurtcentra, scholen, olympiades, psychiatrische inrichtingen, jongerencentra, internationale artiestengala’s, kindertehuizen, asielzoekerscentra, conventies en theaterprojekten.

Clinch speelt internationaal.

Dubai—-

In Dubai, Japan, Spanje, België, Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland, Oostenrijk, Roemenië, op het carnaval van Venetië, op het “Festival of Arts” in Singapore en op het hoofd van  Z.K.H. Prins Willem Alexander

Clinch

Clinch speelt graag voor u

een komische acrobatiek act

een sensationele vuuract

of wandelend met nostalgische kijkdozen

Clinch

Limburgs Dagblad n.a.v. Natuurlijk…. Theater fiets en wandelroutes

“Een paar honderd meter verderop, bijna 4 uur na vertrek, de laatste voorstelling. Het is ook meteen de spectaculairste, althans van de voorstellingen op de wandelroute. Miss Fifi en Roberto van Clinch halen clowneske acrobatische toeren uit. Ze vallen de hele tijd en doen alsof de helft mislukt, terwijl ze intussen adembenemende en razendknappe dingen doen. Dan moet het publiek eraan geloven. Ene Michiel moet zich, op aanwijzingen van Roberto, in allerlei bochten wringen rond een bezem. Fietser Chriet moet als sterke man als steunpilaar dienen in een acrobatische act van Miss Fifi, die boven op zijn hoofd klimt. en de kinderen Cyril, Lieke en Luuk vliegen door de lucht, vastgeklemd tussen Roberto en Miss Fifi in”.