Acrobatiek act

Hippies

P1010133             Hippies

Bij de komische acrobatiek/straat act van Clinch draait het doorgaans om vette pret en veel flauwekul.

IMG_2155_resize

Dubai

In de komische acrobatiek/straat act verweeft Clinch  humor, strijd en acrobatiek tot een meeslepend en verrassend spel.
Hilarische slapstick scènes en acrobatiek wisselen elkaar af.
Hoogtepunten ontstaan ook als het publiek zich laat betrekken in de acrobatische toeren.

Komische acrobatiek act

Acrobatiek  Acrobatiek

 De komische acrobatiek/straat act van Clinch is aan te passen aan uw feest of thema.
Of dit nu is als het vermaarde, eigenlijk al te oude variété duo Fifi en Roberto, of als de zigeunerfamilie die het geluk zoekt in een ander deel van de wereld, of als de nóg oudere hippies met hun rollators.

Komische acrobatiek act Komische acrobatiek act Komische acrobatiek act

Komische acrobatiek act


Geschikt voor elk feest, evenement of festival.

Bekijk ook het Clinch Foto album voor meer acrobatiek foto’s

—-—-—-—-—-—-—-—-

Recensie uit het Nieuwsblad van Noord-Oost Friesland

“Circustheater Clinch trok erg veel belangstelling met verschillende acrobatische en vooral komische optredens en verzorgde een fantastische slotshow met in het donker een geraffineerd spel van draaiende stokken en dansende vuurcirkels. Een prachtig sluitstuk van een geweldig straatartiestenfestival.”


“Theatertoeren in Noord-Limburg” Een verslag van Moon Saris van Theater Centraal

Artikel is door Clinch ingekort

“Voor 3 euro plus 6 euro 25 een dag vol vermaak. Kom daar maar eens om anno 2005. De fietstocht Natuurlijk… theater, voor het tiende jaar onderdeel van het Limburg Festival, biedt het. Een rondje Noord-Limburg langs vermakelijk straattheater”………………”We hebben er inmiddels zeker achttien kilometer opzitten en hebben nog een stukje te gaan, we willen immers Arcen voorbij, het begin van de route nog eens over gaan doen en Nico gaan luisteren.

Maar eerst Clinch, een -opnieuw- komische acrobatiek act, waar het stuntelen nog veel dikker bovenop ligt dan bij de Israëliërs van daarnet. Terwijl ze, ook net als hun collega’s het vak door en door moeten kennen om dergelijke knulligheden te kunnen vertonen.
Vrijwel iedere act op de route betrekt het publiek erbij, maar deze oudere jongere heer en dame spannen eenvoudig de kroon. Hanny mag zich om een bezem heen worstelen op voorbeeld van acrobaat Roberto. Een Indische man doet dienst als steunpilaar en laat zich zonder protest beklimmen door Miss Fifi, terwijl zijn zoontjes – die hem erbij lapten – in een deuk liggen. En de dochter van Hanny vliegt bijna het publiek in, om te belanden op de schouders van de acrobaten”